Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

168 Film Project: The Good Thief

Hillsong & Elevation Church slaan handen ineen voor Film Project

in Mediatips

Het 168 Film Project is een wereldwijd project waarin filmmakers een korte film maken naar aanleiding van een bijbeltekst. In slechts 168 uur (zeven dagen) moet het 12-pagina tellende script worden geschreven, de film worden geschoten en worden gemonteerd.

Komende week plaatsen we elke dag een trailer van één van de genomineerden.Vandaag is dit 'The Good Thief', een film geregisseerd door Paul Nevison, Ben Field (beide filmmakers van Hillsong Church Sydney) en Salomon Ligthelm en Jared Hogan (filmmakers Elevation Church, Charlotte, USA). Bekijk hieronder de trailer.

'The Good Thief' Official Trailer 168 Film Project 2013

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

4 nieuwe christelijke films om naar uit te zien

4 nieuwe christelijke films om naar uit te zien

Bekijk hier de trailers

Gert-Jan Schaap

christelijke...
Maarten Luther: een man die de wereld veranderde

Maarten Luther: een man die de wereld veranderde

Recensie docudrama ‘A Return to Grace’

Gert-Jan Schaap

katholieke kerk
Dit is Israëls meest controversiële film

Dit is Israëls meest controversiële film

‘A New Spirit’ draait om geloof in Jezus als Messias: bekijk de trailer

Gert-Jan Schaap

Israël

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips