Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

168 Film Project: Heartfall

12 nominaties voor liefdesdrama over vergeving

in Mediatips

Het 168 Film Project is een wereldwijd project waarin filmmakers een korte film maken naar aanleiding van een bijbeltekst. In slechts 168 uur (zeven dagen) moet het 12-pagina tellende script worden geschreven, de film worden geschoten en worden gemonteerd.

Komende week plaatsen we elke dag een trailer van één van de genomineerden. Vandaag is dit 'Heartfall', een film geregisseerd door Joth Riggs, Joel Kilpatrick en Scott Nave. De film is genomineerd in 12 (!) categorieen waaronder 'Beste Film'. Bekijk hieronder de trailer.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons