Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

168 Film Project: Freedom Road

Freedom Road grote kanshebber met 13 nominaties

in Mediatips

Het 168 Film Project is een wereldwijd project waarin filmmakers een korte film maken naar aanleiding van een bijbeltekst. In slechts 168 uur (zeven dagen) moet het 12-pagina tellende script worden geschreven, de film worden geschoten en worden gemonteerd.

Komende week plaatsen we elke dag een trailer van één van de genomineerden. Vandaag is dit 'Freedom Road', een film geregisseerd door Diane Vermooten en Ardeen Munnik en gedraaid in Zuid-Afrika. De film is maar liefst genomineerd in 13 categorieen, waaronder 'Beste Film', 'Beste Regie' en 'Beste Montage'.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Vijf EO-films genomineerd voor prestigieuze filmprijzen

Vijf EO-films genomineerd voor prestigieuze filmprijzen

Breng je stem uit

6 september 2018
Michael W. Smith over Beautifully Broken

Michael W. Smith: ‘Ik was bijna dood’

Christelijke zanger speelt in christelijke film ‘Beautifully Broken’

28 augustus 2018
Vooroordelen over christelijke films

Vooroordelen over christelijke films

'Als je weinig geld hebt, moet je creatief zijn'

1 augustus 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan