Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Top-vijf van preek-ergernissen

Waar erger jij je aan tijdens de preek?

in Christelijk Nieuws

Het onnodig herhalen van gemaakte punten ergert kerkgangers het meest tijdens de preek. Dat stelt het Christelijk Informatie Platform (CIP) op basis van een onderzoek onder 1800 respondenten.

Het platform stelde na het onderzoek een top vijf samen van de grootste ergernissen. Behalve van 'herhaling' hebben kerkgangers het meest last van weinig diepgang in de preek, van een onsamenhangende preek, van een predikant die een 'zangerig toontje' heeft en van het ontbreken van een praktische toepassing.

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons