Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Slob overhandigt gebeden aan de koning

Kennismakingsdag voor fractieleiders met de koning

in Nieuws

Verscheidene fractieleiders uit de Tweede Kamer hebben donderdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de nieuwe koning. Sybrand Buma van het CDA was onder de indruk van de nieuwbakken monarch: ,,Nederland mag trots zijn op deze open en betrokken vorst.''

Arie Slob van de ChristenUnie ging ook, met verzamelde gebeden en wensen voor Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima.Deze gebeden zijn op de website ingestuurd ter gelegenheid van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Zo schrijft ‘buurvrouw’ Annelies die zelf op het Noordeinde woont: "Geliefd koningsechtpaar, mijn wens voor u: een knipoog van onze liefdevolle Koning over uw koningschap.”

Psalm 72
Zelf had de partij ook een tekst uit de bijbel uitgezocht: ,,Lang leve de koning! Wij zullen zonder ophouden voor hem bidden, hem zegen toewensen, dag aan dag'', aldus Psalm 72:15. Dat is volgens Slob zeer toepasselijk, omdat de psalm ook wel het koningslied wordt genoemd.

Foto: ChristenUnie 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Christenen bidden in Nijkerk voor Israël

Christenen bidden in Nijkerk voor Israël

‘We bidden of God Zijn volk wil beschermen’

Mirjam Hollebrandse

16 augustus 2018
Opmerkelijk: 'ballongebed' wordt verhoord

Opmerkelijk: 'ballongebed' wordt verhoord

18-jarige Amerikaanse stuurt haar hulpvraag de lucht in

13 augustus 2018
Bidden met een app, werkt dat?

Bidden met een app, werkt dat?

App PrayAssist is een soort to-do-lijstje voor je gebedsleven

Joëlle Post

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan