Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Sekstoerisme op de Filipijnen

in Geloven

Een paar weken voor hun tentamens pedagogiek gaan Chresta en Charlotte er lekker een weekendje tussenuit naar Warschau. Denken ze. Wanneer presentator Klaas van Kruistum hen verleidt om met hem mee te gaan naar een onbekende bestemming, zwichten ze toch voor zijn aanbod.

Klaas neemt de meiden mee naar Angeles City, het centrum van het Filipijnse sekstoerisme. Net als duizenden mannen van over de hele wereld vliegen Chresta en Charlotte naar de Filipijnen. Niet voor de seks, maar om een week tussen deze 'sekswerkers' te leven. In dezelfde armoede en dezelfde uitzichtloosheid. Zullen ze het volhouden?

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'De kruisvaarder en de sultan': 5e Kruistocht eindigt in geweld

'De kruisvaarder en de sultan': 5e Kruistocht eindigt in geweld

Vrijdag, 21.10 uur, NPO 2

7 uur geleden
'Het Familiediner' met aangever Marcel: 'Ik kijk liever vooruit'

'Het Familiediner' met aangever Marcel: 'Ik kijk liever vooruit'

Donderdag, 22.20 uur, NPO 1

Gisteren
Dolf van de Vegte: 'God is onze enige hoop'

Dolf van de Vegte: 'God is onze enige hoop'

Slechte uitslag punctie voor directeur Family7

Miriam Duijf

Gisteren

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan