Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Sekstoerisme op de Filipijnen

in Geloven

Een paar weken voor hun tentamens pedagogiek gaan Chresta en Charlotte er lekker een weekendje tussenuit naar Warschau. Denken ze. Wanneer presentator Klaas van Kruistum hen verleidt om met hem mee te gaan naar een onbekende bestemming, zwichten ze toch voor zijn aanbod.

Klaas neemt de meiden mee naar Angeles City, het centrum van het Filipijnse sekstoerisme. Net als duizenden mannen van over de hele wereld vliegen Chresta en Charlotte naar de Filipijnen. Niet voor de seks, maar om een week tussen deze 'sekswerkers' te leven. In dezelfde armoede en dezelfde uitzichtloosheid. Zullen ze het volhouden?

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Deurwaarder: 'Openstaande boete kan flink oplopen'

Deurwaarder: 'Openstaande boete kan flink oplopen'

De Deurwaarders: Betalen of leeghalen, dinsdag, 20.30 uur, RTL 5

christelijke... 19 juni 2018
Broodje Gezond: is eten van biologische groenten gezonder?

Broodje Gezond: is eten van biologische groenten gezonder?

Maandag, 21.00 uur, NPO 3

gezondheid 18 juni 2018
'Nacht van de Vluchteling': wandelaars halen veel geld op

'Nacht van de Vluchteling': wandelaars halen veel geld op

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 25)

Bart van Delen

christelijke... 18 juni 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’