Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Sekstoerisme op de Filipijnen

in Geloven

Een paar weken voor hun tentamens pedagogiek gaan Chresta en Charlotte er lekker een weekendje tussenuit naar Warschau. Denken ze. Wanneer presentator Klaas van Kruistum hen verleidt om met hem mee te gaan naar een onbekende bestemming, zwichten ze toch voor zijn aanbod.

Klaas neemt de meiden mee naar Angeles City, het centrum van het Filipijnse sekstoerisme. Net als duizenden mannen van over de hele wereld vliegen Chresta en Charlotte naar de Filipijnen. Niet voor de seks, maar om een week tussen deze 'sekswerkers' te leven. In dezelfde armoede en dezelfde uitzichtloosheid. Zullen ze het volhouden?

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Doe jij een uur het licht uit?

Doe jij een uur het licht uit?

'Earth Hour' met André Kuipers vanaf 20.15 uur op NPO 2

'Onzichtbare immigranten' in Nieuw-Zeeland

'Onzichtbare immigranten' in Nieuw-Zeeland

Vanavond in 'Vaarwel Nederland' op NPO 2

christelijke...
Praten over seks: hoe doe je dat goed?

Praten over seks: hoe doe je dat goed?

Nieuw boek roept op tot maatschappelijk debat

seksualiteit

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans