Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

'Kerken in Israël worden achtergesteld'

in Nieuws

Christelijke leiders in Jeruzalem hebben hun zorgen geuit over de beperkingen voor christenen in Israël. Ze spraken maandagavond met journalisten tijdens een bijeenkomst die werd gesponsord door de mediadienst van de Israëlische ministerraad.

(imported body)

Leiders van rooms-katholieke, oosters-orthodoxe, protestantse en evangelische gemeenschappen in Jeruzalem zeiden dat christenen zich achtergesteld voelen. Zij moeten veel moeite doen voor huisvesting of een baan.

 

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Kerk op vakantie

Kerk op vakantie

Zoek een kerkdienst vlak bij je vakantieoord (in binnen- en buitenland)

kerk 15 juni 2018
Wanneer ben je een goede burger?

Wanneer ben je een goede burger?

Blog van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink

Dominee gedood door krokodil tijdens doopdienst

Dominee gedood door krokodil tijdens doopdienst

Ethiopische dominee aangevallen tijdens plechtigheid

Tirza van der Graaf

kerk 7 juni 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’