Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

'Kerken in Israël worden achtergesteld'

in Nieuws

Christelijke leiders in Jeruzalem hebben hun zorgen geuit over de beperkingen voor christenen in Israël. Ze spraken maandagavond met journalisten tijdens een bijeenkomst die werd gesponsord door de mediadienst van de Israëlische ministerraad.

(imported body)

Leiders van rooms-katholieke, oosters-orthodoxe, protestantse en evangelische gemeenschappen in Jeruzalem zeiden dat christenen zich achtergesteld voelen. Zij moeten veel moeite doen voor huisvesting of een baan.

 

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Heilig Grafkerk in Jeruzalem uit protest gesloten

Heilig Grafkerk in Jeruzalem uit protest gesloten

Kerkleiders spreken van systematische campagne tegen christenen

Israël
Is de kerk nóg zo anti-joods?

Is de kerk nóg zo anti-joods?

Waarom het christendom nauw verweven is met jodenhaat

Sjoerd Wielenga

Israël
Hillsong start kerk in Israël

Hillsong start kerk in Israël

"Van het uiteinde van de wereld gaan we terug naar Israël"

Nathalie van 't Slot

Israël

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans