Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Kerken in Israël worden achtergesteld'

in Christelijk Nieuws

Christelijke leiders in Jeruzalem hebben hun zorgen geuit over de beperkingen voor christenen in Israël. Ze spraken maandagavond met journalisten tijdens een bijeenkomst die werd gesponsord door de mediadienst van de Israëlische ministerraad.

(imported body)

Leiders van rooms-katholieke, oosters-orthodoxe, protestantse en evangelische gemeenschappen in Jeruzalem zeiden dat christenen zich achtergesteld voelen. Zij moeten veel moeite doen voor huisvesting of een baan.

 

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons