Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Houdt God van vrouwen' kanshebber Gouden kalf

in Mediatips

De RTV Oost-documentaire 'Houdt God van Vrouwen' van documentairemaker Emile Rouveroy van Nieuwaal is geselecteerd voor de longlist voor een Gouden Kalf. Dat meldt RTV Oost op de website. Het gaat om de lijst in de categorie lange documentaires.

(imported body)

Het gaat om de lijst in de categorie lange documentaires. De complete lijst met 10 tot 12 documentaires wordt 28 augustus bekend.

'Houdt God van Vrouwen' is een documentaire over de strijd van vrouwen om een stem te krijgen in de orthodox gereformeerde geloofsgemeenschap. Een tweede verhaallijn gaat over een getrouwde homo, die in de kerk gelijkwaardig behandeld wil worden. De documentaire is dit jaar gemaakt en gaat op het Nederlands Film Festival in première.

Lees het hele bericht bij RTV Oost

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons