Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Hillsong conferentie live te volgen via stream

Hillsong stelt livestream beschikbaar via website en 'Hillsong App'

in Nieuws

De laatste avond van de driedaagse Hillsong Conference in Londen zal vanavond via een live stream beschikbaar worden gesteld. Via de website of via de Hillsong App kunnen bezoekers wereldwijd van acht tot negen uur (Nederlandse tijd) naar de toespraak van Judah Smith luisteren.

Het thema dit jaar is Revival. Een opleving van de kerk als het lichaam van Christus, die terugkeert naar haar doel en bestemming. Tijdens de conferentie zijn er drie punten waar in het bijzonder op gefocust wordt: namelijk creatieve worshipbecause we can (over de missie van de kerk) enempowering leadership (om deelnemers te stimuleren te groeien in leiderschap binnen hun kerk).

Judah Smith
Judah Smith is Pastor van The City Church in Seattle (USA). Samen met zijn vrouw leidt hij de kerk van 7000 man, met een groot aantal campussen in de omstreken. Smith heeft verschillende boeken geschreven en spreekt wereldwijd in kerken of op conferenties. Hij staat bekend om een frisse preekstijl, vermengd met humor, gezag, passie, en een sterk geloof.

Naast Judah Smith zal Chris Tomlin de worship voor zijn rekening nemen.

Klik hier voor de live stream van de conferentie.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

De 12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

Opwekking 17 maart 2018
Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

‘Je kunt veel over mij zeggen, maar ik ben niet arrogant’

Dwárs door de modder om slaven te bevrijden

Dwárs door de modder om slaven te bevrijden

IJM organiseert eerste ‘MudRace’: zaterdag 23 juni bij Flevonice

Gert-Jan Schaap

christelijke... 13 februari 2018