Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

“Psalm 123 betekent veel voor mij”

Jip Wijngaarden in “De Verandering”

in Mediatips

Jip Wijngaarden werd bekend door haar rol als Anne Frank in de toneelbewerking van 'Het dagboek van Anne Frank'. Naast actrice is ze ook schilderes.

In het radioprogramma De Verandering vertelt ze over haar expositie in de Sjoel met de titel: "Alsjeblieft kom thuis voor Sjabbat". Ook verteld ze over haar gezondheid. Ze is namelijk herstellende van een ernstig auto-ongeluk. Na een zware operatie aan haar rug en nek, kreeg ze ook te maken met acute reuma waardoor ze niet meer kon schilderen. In deze moeilijke tijd richtte ze zich op God en vroeg hem of ze ondanks haar slechte gezondheid toch de vreugde van God mocht ontvangen. En toen gebeurde er een wonder.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

19 weetjes over Israël

19 weetjes over Israël

Israël viert 70-jarig bestaan

Miriam Duijf

Israël
Christenen uit Gaza wachten op toegang Jeruzalem

Christenen uit Gaza wachten op toegang Jeruzalem

Kunnen Arabische gelovigen Pasen vieren in Heilig Grafkerk?

Israël
Hamas organiseert op 14 mei Grote Mars van Terugkeer

Hamas organiseert op 14 mei Grote Mars van Terugkeer

Doel: aandacht voor verslechterende situatie in de Gazastrook

Israël