Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

“Psalm 123 betekent veel voor mij”

Jip Wijngaarden in “De Verandering”

in Mediatips

Jip Wijngaarden werd bekend door haar rol als Anne Frank in de toneelbewerking van 'Het dagboek van Anne Frank'. Naast actrice is ze ook schilderes.

In het radioprogramma De Verandering vertelt ze over haar expositie in de Sjoel met de titel: "Alsjeblieft kom thuis voor Sjabbat". Ook verteld ze over haar gezondheid. Ze is namelijk herstellende van een ernstig auto-ongeluk. Na een zware operatie aan haar rug en nek, kreeg ze ook te maken met acute reuma waardoor ze niet meer kon schilderen. In deze moeilijke tijd richtte ze zich op God en vroeg hem of ze ondanks haar slechte gezondheid toch de vreugde van God mocht ontvangen. En toen gebeurde er een wonder.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Wist je dat deze 10 uitvindingen door Joden zijn gedaan?

Wist je dat deze 10 uitvindingen door Joden zijn gedaan?

Van jeans en de afstandsbediening, tot WhatsApp en Google

Gert-Jan Schaap

6 november 2018
Christenen bidden in Nijkerk voor Israël

Christenen bidden in Nijkerk voor Israël

‘We bidden of God Zijn volk wil beschermen’

Mirjam Hollebrandse

16 augustus 2018
Steen van 100 kilo uit Klaagmuur valt bijna op oude vrouw

Steen van 100 kilo uit Klaagmuur valt bijna op oude vrouw

'Hele muur is een gevarenzone'

24 juli 2018