Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Obama: ik bid voor familie Mandela

Amerikaanse President in gedachten bij familie Mandela

in Geloven

De Amerikaanse president Barack Obama is ,,in gedachten en gebeden'' bij de familie van Nelson Mandela. Mocht de oud-president van Zuid-Afrika sterven, dan zal zijn nalatenschap nog tijden voortleven, zei Obama donderdag.

De Amerikaanse president is op rondreis door Afrika. Obama is nog altijd van plan om naar Zuid-Afrika af te reizen na zijn bezoek aan Senagal, waar hij woensdagavond aankwam.

Een bezoek aan de ernstig zieke Mandela staat niet op het officiële programma, maar medewerkers van Obama sloten het woensdag niet uit. Ze zeiden dat de familie van Mandela daarover moet beslissen.

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

'Ik weet dat dit me kwetsbaar kan maken, maar ik ben bereid dat risico te nemen'

Mirjam Hollebrandse

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

Maar wat als bidden je juist helpt in drukke tijden?

Carianne Ros

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Vandaag is het Burendag! Een dag waarop veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Wist je dat zes kerken in Amersfoort een week lang 24 uur...

Mirjam Hollebrandse