Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Niemand zit te wachten op oubollige theoloog

Wie wint de Theologie Podiumprijs?

in Christelijk Nieuws

Hoewel de mens snakt naar zingeving en geloof is het de theoloog vaak niet gelukt om de kloof tussen kerk en publiek te dichten. Ruben van Zwieten, Rikko Voorberg en Orlando Bottenbley gaan voorbij de grenzen van de kerk. Hoe geven zij de theologie anno 2013 een nieuw gezicht ?

De Nacht van de Theologie wil theologen inspireren bij hun werk en reikt daarom op 21 juni a.s. de Theologie podiumprijs uit aan één van de drie genomineerden.

klik hier om naar de site te gaan van de Nacht van de Theologie.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons