Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Leger des Heils zingt in Ziggodome

Gospelkoor Leger des Heils zingt met Josh Groban

in Mediatips

Op zondag 9 juni treedt een delegatie van J-Unit Choir, het landelijke gospelkoor van het Leger des Heils, samen met zanger Josh Groban op in de Ziggodome in Amsterdam.

Josh Groban is een Amerikaanse zanger en acteur. Zijn eerste 4 solo-albums werden multiplatinum. In 2007 verkocht hij in de Verenigde Staten meer dan 21 miljoen albums en werd de best verkopende artiest in Amerika. In dat zelfde jaar werkte J-Unit Choir mee aan een uitverkocht concert van Josh Groban in de Heineken Music Hall, door mee te zingen met het bekende nummer “You raise me up”.

In april van dit jaar werd dirigent Marc Potters benaderd door Trudell Orchestras, met de vraag om zangers te leveren voor concerten van de 'All that Echoes' tour van Josh Groban. Daar is een samenwerking voor twee concerten uit voortgekomen: J-Unit Choir zal op woensdag 5 juni een aantal nummers met Josh Groban meezingen in de Mitsubishi Electric Halle in Düsseldorf, en op zondag 9 juni in de Ziggodome in Amsterdam.

J-Unit Choir is een groep christelijke jongeren tussen de 14 en 30 jaar. Iedere maand komen ze ergens in Nederland bij elkaar, om van God's liefde te getuigen door middel van concerten en workshops.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/aJxrX42WcjQ" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

 

 

Bron: Leger des Heils
Foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Waarom dit schitterende aanbiddingslied onder vuur ligt

Waarom dit schitterende aanbiddingslied onder vuur ligt

Andrew Peterson biedt excuus aan voor muziekvideo 'Is He worthy?'

Gert-Jan Schaap

kerk
Aanbiddingsleider worden? Daar is een minor voor

Aanbiddingsleider worden? Daar is een minor voor

HKU en CHE lanceren keuzeminor ‘Worshipleader’ in september

Gert-Jan Schaap

kerk
Bijzonder orgel hangt met ducttape aan elkaar

Bijzonder orgel hangt met ducttape aan elkaar

Restauratie Freytag-orgel Warffum gaat bijna half miljoen kosten

Joëlle Post

kerk

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans