Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerkennacht Amsterdam

in Christelijk Nieuws

Op zaterdagavond 22 juni openen twaalf kerken in de binnenstad van Amsterdam de deuren. Deze twaalf kerken, die o.a. onderdak bieden aan protestantse, rooms-katholieke en orthodoxe geloofsgemeenschappen, laten op de langste nacht van het jaar zien wat hen inspireert.

De nacht staat bol van muziek, zang en poëzie. De Waalse kerk brengt Psalmen met de Franse slag, de Russisch-Orthodoxe Kerk k H. Nicolaas van Myra een a-capella gezongen orthodoxe pinksterdienst in het Slavisch.

 “Bezoekers kunnen te voet, met de fiets, of met een rondvaartboot een ontdekkingstocht langs de kerken maken” aldus de organisatie. "Er worden rondleidingen gegeven en er is een fotospeurtocht voor de kleinsten."
 
Voor meer informatie over het programma klik hier.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/JYil7uB8lGA" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons