Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Joodse man gedood bij Klaagmuur

Bewaker verwart Joodse man met Palestijn en schiet hem neer

in Christelijk Nieuws

Een Israëlische bewaker heeft een Joodse man bij de Klaagmuur doodgeschoten, nadat de man herhaaldelijk "Allahu Akbar" riep, terwijl hij een voorwerp uit zijn broekzak haalde. De politie vermoedt volgens 'The Jeruzalem Post' dat de bewaker de verwarde man met een Palestijnse terrorist verwarde.

Op het moment van het incident - vrijdagochtend om 8 uur in de morgen - waren honderden Joden aanwezig bij de Klaagmuur om te bidden.

Lees meer op de website van The Jeruzalem Post.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons