Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Internationale Roze Kerk in Den Haag

Kerk voor Haagse homoseksuelen

in Christelijk Nieuws

Er komt een speciale kerk in Den Haag voor homo's, lesbiennes, bi-seksuelen, transgenders en hun vrienden en familie.

De Amerikaanse dominee Barbara Rogoski zal de diensten van de Internationale Roze Kerk (IRK) verzorgen. De diensten zullen vooral in het Engels worden gehouden maar er zal ook in het Nederlands worden gezongen en gebeden.

De kerk is er vooral om Lesbian, Gay, Bi-sexual en Transgender community te steunen en zal dan ook hetzelfde format hebben als die van de Roze Kerk in Amsterdam.

De Internationale Roze Kerk is van plan om elke tweede zondag van de maand een dienst te houden in het gebouw van COC Haaglanden aan de Scheveningseveer.

Op 8 september zal er een openingsceremonie worden gehouden en een maand later starten de reguliere maandelijkse kerkdiensten.

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons