Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoe leven de EO-jongerendag artiesten hun geloof?

Kijktip: EO-Jongerendag Muziekspecial

in Mediatips

De artiesten van de EO-Jongerendag (EOJD) 2013 performen dag in dag uit pop, mainstream en reli-nummers, maar hoe geven zij hun geloof zélf handen en voeten?

De artiesten van de EOJD 2013 performen dag in dag uit pop, mainstream en reli-nummers, maar hoe geven zij hun geloof zélf handen en voeten? We volgen de zangers en bands thuis, in de Verenigde Staten, tijdens hun inzet voor de allerarmsten en op het podium van de 39e EO Jongerendag. Zo ontvangen John en Corey Cooper, leadzangers van Amerika's grootste rockband Skillet presentator Manuel Venderbos bij hen thuis in Kenosha, United States. 

Anne-Mar Zwart bezoekt Elbert Smelt op zijn boerderij in Overijssel en ziet hoe de mannen van Trinity zich voorbereiden op het grote EOJD-podium. Verder zien we optredens en interviews met de band The City Harmonic en horen we van Linz West, frontman van de Britse band LZ7 wat hij als muzikant tegen moderne slavernij wil doen.

In deze Muziekspecial krijgen bezoekers van de EOJD en kijkers van Nederland 3 een verrassende en onbekende kant van de optredende artiesten te zien.

 

EO-Jongerendag Muziekspecial - Zaterdag 8 juni 20.00 uur ned. 3

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Tip voor Dankdag: de zegeningenfles

Tip voor Dankdag: de zegeningenfles

‘Als ik al die briefjes lees, kan ik me onwijs verwonderen’

Bettelies Westerbeek in de Marcustuin

Buurttuin in een achterstandswijk: 'Hier vallen verschillen weg'

Iedereen kan tuinieren in de Marcustuin

Arianne Ramaker

Dominee in de bajes: zoeken naar de balans tussen schuld en vergeving

Dominee in de bajes: zoeken naar de balans tussen schuld en vergeving

Gevangenispredikant Geerhard Kloppenburg: ‘Het is aan jou of dit verloren tijd is’

Reinald Molenaar