Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Elly Zuiderveld coacht koren

'Nederland Zingt Steeds Beter'

in Geloven

Speciaal voor alle christelijke koren organiseert Nederland Zingt een online event genaamd 'Nederland Zingt Steeds Beter'. Hierin staat het zingen met meer bezieling centraal. De genomineerde koren krijgen coaching van Elly Zuiderveld en andere bekende christelijke muziekexperts.

Koren kunnen meedoen door een filmpje van een eigen gekozen lied in te sturen. Ieder deelnemend koor wordt voorzien van professionele coaching. De coaches zijn Talitha Nawijn, André Bijleveld, Herma van Piekeren en Elly Zuiderveld. Het koor dat de meeste vooruitgang boekt, wint een optreden op de Nederland Zingt-dag 2014.

Ieder deelnemend koor wordt voorzien van professionele coaching. De coaches geven handige tips en feedback om als koor vooruitgang te boeken. Er wordt onder andere gelet op zang, uitvoering (bezieling) en taal. Herma van Piekeren en Andre Blijeveld zullen de bezieling coachen. Talitha Nawijn zal de zang coachen en Elly Zuiderveld zal de taal coachen bij de koren.

Koren kunnen zich aanmelden door een kort filmpje te maken waar het koor een nummer uit eigen repertoire zingt.  Het filmpje kan tot uiterlijk 1 augustus worden opgestuurd naar de redactie:[email protected].

De koren die na twee stemrondes nog in de race zijn, mogen meewerken aan een Nederland Zingt-opname. Het koor dat de meeste vooruitgang heeft geboekt, wint daar bovenop een optreden op de Nederland Zingt-dag 2014! 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Vierde solo-cd van Kinga Bán: ‘U weet het toch’

Kinga Bán| Vierde solo-cd van Kinga Bán: ‘U weet het toch’

‘Zingen geeft me nieuwe energie’

Miriam Duijf

15 January 2019
Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

christelijke muziek| Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

Christelijke hit in korte tijd al meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube

30 December 2018
Kinga Bán geeft persoonlijk en kwetsbaar interview

Kinga Bán| Kinga Bán geeft persoonlijk en kwetsbaar interview

‘Als ik moet stoppen, moet God dat veel duidelijker zeggen’

17 December 2018