Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Een ritje met de pausmobiel

Jongen met downsyndroom beleeft dag van zijn leven

in Nieuws

Het was een mooi moment deze week: afgelopen woensdag bezorgde de paus de zeventienjarige Alberto di Tullio de dag van zijn leven. Hij zag de jongen staan en liep op hem af. Na een omhelzing wees de jongen naar de pausmobiel en mocht hij plaats nemen in de zetel bovenop de Mercedes.

De vader van de jongen met het downsyndroom, Celestino di Tullio, vertelde later dat hij volschoot toen de paus op zijn zoon afkwam: “De paus zag hem, omhelsde hem. Alberto wees toen naar de auto en toen nam hij hem mee.”

Even in de pausmobiel

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Nederlandse band Trinity op Wereldjongerendagen

Nederlandse band Trinity op Wereldjongerendagen

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling

26 juli 2018
Rappende priester Sweet Paul

Keniaanse katholieke kerk schorst rappende priester

‘Ik breng jongeren naar Christus’

27 juni 2018
Wordt abortus legaal in het geboorteland van de paus?

Wordt abortus legaal in het geboorteland van de paus?

‘Abortus ligt hypergevoelig’

Gert-Jan Schaap

13 juni 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan