Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Een ritje met de pausmobiel

Jongen met downsyndroom beleeft dag van zijn leven

in Nieuws

Het was een mooi moment deze week: afgelopen woensdag bezorgde de paus de zeventienjarige Alberto di Tullio de dag van zijn leven. Hij zag de jongen staan en liep op hem af. Na een omhelzing wees de jongen naar de pausmobiel en mocht hij plaats nemen in de zetel bovenop de Mercedes.

De vader van de jongen met het downsyndroom, Celestino di Tullio, vertelde later dat hij volschoot toen de paus op zijn zoon afkwam: “De paus zag hem, omhelsde hem. Alberto wees toen naar de auto en toen nam hij hem mee.”

Even in de pausmobiel

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

‘Christenen, doe niet aan yoga!’

‘Christenen, doe niet aan yoga!’

Kerk in India waarschuwt gelovigen geen yoga te beoefenen

Gert-Jan Schaap

kerk
IJslandse kerk noemt anti-besnijdeniswet ‘Jodenvervolging’

IJslandse kerk noemt anti-besnijdeniswet ‘Jodenvervolging’

‘Weer terug in 1933’

katholieke kerk
Paus troost huilende jongen en geeft hoopvol antwoord

Paus troost huilende jongen en geeft hoopvol antwoord

‘God was trots op jouw vader’