Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Een ritje met de pausmobiel

Jongen met downsyndroom beleeft dag van zijn leven

in Christelijk Nieuws

Het was een mooi moment deze week: afgelopen woensdag bezorgde de paus de zeventienjarige Alberto di Tullio de dag van zijn leven. Hij zag de jongen staan en liep op hem af. Na een omhelzing wees de jongen naar de pausmobiel en mocht hij plaats nemen in de zetel bovenop de Mercedes.

De vader van de jongen met het downsyndroom, Celestino di Tullio, vertelde later dat hij volschoot toen de paus op zijn zoon afkwam: “De paus zag hem, omhelsde hem. Alberto wees toen naar de auto en toen nam hij hem mee.”

Even in de pausmobiel

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Onenigheid over 1,5 miljoen euro aan muntjes uit de Trevifontein

katholieke kerk| Onenigheid over 1,5 miljoen euro aan muntjes uit de Trevifontein

Voor de armen of voor de infrastructuur?

15 January 2019
Pastoor Jan Berkhout dacht nog altijd terug aan Volendam

katholieke kerk| Pastoor Jan Berkhout dacht nog altijd terug aan Volendam

'Bij vuur denk ik aan de vlammen van de Heilige Geest'

Pieter-Jan Rodenburg

Gratis onderwijs voor kinderen uit Paradise

christelijke hulpverlening| Gratis onderwijs voor kinderen uit Paradise

Katholieke Kerk helpt schoolkinderen uit getroffen gezinnen

30 November 2018