Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Domtoren van Venetië brokkelt af

in Christelijk Nieuws

De omgeving van de Domtoren van Venetië is maandag deels afgezet. Dit is een voorzorgsmaatregel nadat zondag stukken baksteen naar beneden waren gekomen op de piazza San Marco, het Domplein van de lagunestad.

Dit meldt het Italiaanse persbureau ANSA. Er is mogelijk sprake van erosie door blootstelling aan slecht weer. De bijna 99 meter hoge Domtoren, in het Italiaans bekend als de campanile di San Marco, is al een keer helemaal ingestort. Op 14 juli 1902 bleef er maar een hoop stenen achter van de losstaande kerktoren van de basiliek van San Marco.

 

 

Bron & foto: ANP

 

Goede herinneringen aan een bezoek aan de Domtoren in Venetië? Laat hieronder je reactie achter en deel je ervaring.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons