Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Darren Wilson haalt recordbedrag binnen voor christelijk filmproject

Holy Gost meest gefinancierde christelijk filmproject uit de geschiedenis van Kickstarter

in Mediatips

“Eerst zien, dan geloven.” Er zijn veel mensen die zo denken over het christelijke geloof. De christelijke Amerikaanse regisseur Darren Wilson heeft het werk van God in deze tijd weten vast te leggen in drie films: ‘Finger of God’, ‘Furious Love’ en ‘Father of Lights’.

In deze films laat Darren de wonderen van God zien. Darren maakte hiervoor een wereldreis. Tijdens deze reis legt hij vast dat God overal dezelfde is en over een geweldige kracht beschikt. 

Om zijn komende film te kunnen financieren heeft hij de website kickstarter gebruikt. Op deze website kunnen mensen geld doneren aan projecten (crowdfunding). Binnen 45 dagen had hij $357.655 opgehaald. “Ik ben letterlijk omver geblazen door het succes van deze campagne en de overweldigende steun van onze fans van over de hele wereld,” aldus Darren Wilson.

In zijn nieuwe film Holy Ghost wil hij de kracht, de wonderen en het karakter van de Heilige Geest laten zien. Het bijzondere van de campagne en het filmproces is dat de backers (donateurs) de mogelijkheid hebben om bij het filmproces op de set aanwezig te zijn.

Wilson zal in juli beginnen met filmen.

klik hier om naar het project gaan en om te doneren.

<iframe src="http://www.kickstarter.com/projects/wpfilm/holy-ghost-experience/widget/video.html" frameborder="0" width="480" height="360"> </iframe>

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Wat is de betekenis van Pinksteren als je weinig van God ziet?

Wat is de betekenis van Pinksteren als je weinig van God ziet?

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Dominee Baardmans

De duif als symbool voor Pinksteren en de heilige Geest

Wat betekent Pinksteren?

De betekenis van de uitstorting van de heilige Geest voor christenen

De heilige Geest is er, Altijd!

De heilige Geest is er, Altijd!

De Bijbel Open met dominee Arie van der Veer

Arie van der Veer

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan