Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Urkers maken CD voor vervolgde christenen

Verkoopopbrengst wordt financiële steun

in Christelijk Nieuws

In Urk hebben zo'n vijfenveertig jongeren uit drie kerkelijke gemeenschappen een cd gemaakt om de vervolgde christenen financieel te steunen.

De actiegroep kwam regelmatig bijeen om hun repertoire te repeteren. Deze bestond uit Psalmen, Johannes de Heer en Opwekkingsliederen. Het resultaat hebben ze in twee plaatselijke kerken opgenomen, en de cd is vanaf morgen te verkrijgen via de website cdaktie.nl. Vanavond geven ze een presentatieconcert.

"De actie om een goed doel te steunen gaat uit van onze jongerenorganisatie. Dit keer kozen we voor het maken van een cd en de opbrengst gaat naar vervolgde christenen," aldus Jantina de Boer (28), secretaris van de actiegroep.

De opbrengst zal worden gedoneerd aan Open Doors, Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK), Hulp Vervolgde Christenen (HVC).

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Vierde solo-cd van Kinga Bán: ‘U weet het toch’

Kinga Bán| Vierde solo-cd van Kinga Bán: ‘U weet het toch’

‘Zingen geeft me nieuwe energie’

Miriam Duijf

15 January 2019
Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

christelijke muziek| Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

Christelijke hit in korte tijd al meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube

30 December 2018
Kinga Bán geeft persoonlijk en kwetsbaar interview

Kinga Bán| Kinga Bán geeft persoonlijk en kwetsbaar interview

‘Als ik moet stoppen, moet God dat veel duidelijker zeggen’

17 December 2018