Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

"Michael Jackson hoorde Gods stem"

Michael Jackson: "God blijft maar tegen me praten"

in Geloven

Een paar dagen voor zijn dood vertelde Michael Jackson aan de producenten van zijn tour dat hij Gods stem hoorde. Dat heeft Alif Sankey, één van de producers, verteld als getuige in de rechtszaak rondom de dood van Jackson. Dat meldt de CNN.

"God blijft tegen me praten", zei de popster een paar dagen voor zijn dood tegen Sankey en haar collega Kenny Ortega. Zijn uitspraken verontrustten Sankey zo, dat ze tijdens de repetitie in huilen uitbarstte. Jackson zag er "extreem dun" uit en "kon niet meer normaal praten", zo verklaart ze volgens CNN.

Op 25 juni 2009 overleed Michael Jackson aan een overdosis medicijnen. Zijn dokter Conrad Murray is inmiddels veroordeeld voor dood door schuld. De huidige rechtszaak is naar aanleiding van een aanklacht van Jacksons familie tegen concertpromotor AEG Live. Jacksons advocaten betogen dat AEG Live aansprakelijk is voor de dood van Jackson, omdat het bedrijf heeft nagelaten Murray te controleren.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Valentijnsdag: 45 bijbelteksten over liefde

Valentijnsdag: 45 bijbelteksten over liefde

'Wij hebben lief, omdat God ons eerst heeft liefgehad'

Vergaf God ook Adolf Hitler?

Vergaf God ook Adolf Hitler?

Over Capons prikkelende boek ‘De schuldenwinkel is gesloten’

Gert-Jan Schaap

christelijke...
Waarom is God een zwarte vrouw in ‘De Uitnodiging’?

Waarom is God een zwarte vrouw in ‘De Uitnodiging’?

Bestseller ‘The Shack’ draait in Nederlandse bioscopen

Nathalie van 't Slot

christelijke...

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips