Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Gezinsfestival vult gat Flevofestival

Nieuw gezinsfestival in de week van verdwenen Flevofestival

in Mediatips

Evenementenorganisatie Events4Christ en vakantiepark De Betteld starten dit jaar gezamenlijk met een nieuw festival voor het hele gezin. Het initiatief zal in de week van het verdwenen Flevofestival plaatsvinden en staat vol van activiteiten voor kinderen, jeugd en volwassenen.

Op het festival zal muziek voor verschillende leeftijdsgroepen te horen zijn. Verder zullen er bijeenkomsten plaatsvinden en is er ruimte voor sport, films en workshops. Ook kunnen bezoekers gebruik maken van de recreatieplas en het zwembad. Voor de kinderen is er elke morgen een feestelijke kinderclub met muziek, een vertelling en spel.
De jeugd kan de hele week terecht bij een speciaal programma. Zij kunnen bij hun ouders verblijven, maar kunnen ook zelfstandig in de Youth Hostel "De Witte Herberg" terecht. Ook als groep kunnen zij hier gebruik van maken.

Flavor-festival
Er zijn meer organisatoren die popelen om het gat van het Flevofestival op te vullen. Zo hebben we al eerder op deze site gemeld dat het Flavor-festival rond dezelfde tijd wordt georganiseerd (16-18 augustus). Dit festival vindt bovendien plaats op een terrein waar eerder ook het Flevo-festval is georganiseerd. Flavor Festival is een initiatief van oud-medewerkers van het Flevo Festival. De organisatie is in handen van productiebedrijf Vinke Vision Events BV.
Na het faillissement van het Xnoizz Flevofestival afgelopen najaar heeft aanvankelijk Aad Peeters geprobeerd om een doorstart te maken met 'Donkey Dollars', een eigenzinnige invulling van het festival. 

Bron: ANP/redactie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Eerste editie ‘Kerstfeest in de Stad’ vanuit Rotterdam

Eerste editie ‘Kerstfeest in de Stad’ vanuit Rotterdam

25 december om 20.20 uur op NPO 1

9 oktober 2018
Nieuwe directeur voor MissieNederland

Nieuwe directeur voor MissieNederland

Jan Wolsheimer per 1 december aan het roer

3 oktober 2018
Ark Mission start project ‘Voor de geraniums’

Ark Mission start project ‘Voor de geraniums’

Ouderen tot bloei laten komen in de kerk

Tirza van der Graaf

28 september 2018