Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Egypte is thema Nacht van Gebed

Christenen bidden voor Egypte in de nacht van 24 op 25 mei

in Geloven

In de nacht van 24 op 25 mei is er weer een nacht van gebed van Open Doors. Deze keer staat Egypte centraal met het thema: geloof is volharden. Op honderden locaties wordt de Nacht van Gebed gehouden. De Nacht van het Gebed is een aanloop naar 'de Zondag van de Vervolgde Kerk' op 26 mei.

Deze keer is de Nacht van gebed speciaal voor de christenen in Egypte. “De ultieme uitdaging voor Egyptische christenen is te leren onze ogen gericht te houden op onze Meester. Hij kent de situatie waarin we zitten. We moeten ervoor kiezen te blijven leven als een getuige van Christus”, zegt één van de medewerkers van Open Doors in Egypte. “We zijn als nooit te voren verenigd in gebed.” 


 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

4 inspirerende gebeden voor biddag

4 inspirerende gebeden voor biddag

Gebeden van Martin Luther King, St Patrick en Moeder Teresa

Biddag: 4 hardnekkige misverstanden over bidden

Biddag: 4 hardnekkige misverstanden over bidden

Met een tip uit de Bijbel hoe je bidden wél volhoudt

Reinier Sonneveld

‘Alleen christenen begrijpen niet dat Christus geweldloos was’

‘Alleen christenen begrijpen niet dat Christus geweldloos was’

10 citaten van Gandhi, die 70 jaar geleden werd vermoord

Gert-Jan Schaap

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans