Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

De helende werking van tuinieren

in Mediatips

Guy Dilweg is Franciscaan en hij vindt rust in de moestuin van het milieuklooster Stoutenburg.

In een tijd dat Nederlanders boodschappen doen bij de supermarkt gaat Dilweg samen met andere kloosterlingen de tuin in om voedsel te verbouwen voor de gemeenschap. Tuinieren is volgens Dilweg niet alleen functioneel; het is een manier om geestelijk gezond te blijven.

Beluister hieronder het interview met Dilweg in Dit is de Zondag.

Meer over de tuin.

Foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons