Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Aanslag op kerk in Tanzania

in Christelijk Nieuws

Een vrouw is zondag om het leven gekomen, toen voor een rooms-katholieke kerk in de Tanzaniaanse stad Arusha een granaat ontplofte. Zeker 36 mensen raakten gewond, van wie er volgens een regeringswoordvoerder vier in een kritieke toestand verkeren.

Eén verdachte is gearresteerd.

De granaat ging af toen de gelovigen juist het kerkgebouw wilden binnengaan. Arusha ligt nabij de grens met Kenia in een gebied waar spanningen tussen christenen en moslims bestaan.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons