Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

VIDEO | Maakt God wel eens een grapje?

Kinderen beantwoorden geloofsvragen in 'Bijbelse Babbels'

in Geloven

"God moet toch wel een beetje humor hebben?" reageert een kind op de vraag 'Maakt God wel eens een grapje?' In het programma 'Geloven op 2' beantwoorden kinderen dagelijks vragen over God en geloven. En dat levert verrassende uitspraken op.

De kinderen weten niet zeker of God ook wel een grapjes maakt, want "God doet alles voor zielige mensen." Een ander kind denkt daar heel anders over: "Als God een grapje maakt, voel ik het gewoon in mijn buik."

'Bijbelse Babbels' is een rubriek van het programma 'Geloven op 2'. Geloven op 2 is van maandag tot donderdag te zien rond de klok van 17.00 uur op Nederland 2.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons