Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuw: Christelijke filmtiendaagse

Allereerste christelijke filmtiendaagse van start in Rotterdam

in Mediatips

Van 10 tot 22 april vindt de eerste christelijke filmtiendaagse plaats. Tijdens deze tiendaagse worden verschillende christelijke films vertoond in de voormalige Westerbioscoop aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam.

De christelijke filmtiendaagse is een initiatief van Neema en Saba, distributeurs van christelijke films, in samenwerking met de brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak.

Het doel is om de christelijke films onder de aandacht te brengen van een breed publiek maar ook het bevorderen van de verkoop van films vanuit de boekhandel.

De oude Westerbioscoop zal elke dag een andere film vertonen. De tiendaagse start met de kinderfilm 'De leeuw van Juda' en in het weekend is onder andere de tienerfilm 'Blue Like Jazz' te zien. De hele filmagenda is te vinden op de website van de tiendaagse.

Trailer Blue Like Jazz

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons