Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hackers willen "Israël van internet vegen"

UPDATE: Cyberaanval op 'Holocaustdag' voorlopig afgeslagen

in Christelijk Nieuws

Een vooraf aangekondigde grote cyberaanval op Israëlische websites is zondag zonder grote gevolgen gebleven. De meeste overheidssites waar de hackers het op hadden voorzien functioneren normaal, hoewel soms met vertraging, meldden Israëlische media.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons