Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Goed en recht doen?

Micha start nieuw interactief project voor jongeren

in Geloven

Micha Nederland start met een nieuw project: Micha Young. Dat meldt het Nederlands Dagblad. Het pakket is bedoeld voor jongeren vanaf 15 jaar en biedt thematische en praktische opdrachten rondom ‘goed en recht doen’.

De interactieve cursus is geënt op de volwassen Micha Cursus, maar is speciaal ontwikkeld voor jeugdwerkers uit diverse kerken.
Micha Young wordt op 23 mei gepresenteerd met een ‘experience’ in Driebergen. 

Micha Nederland
Micha Nederland is als netwerk de voortzetting van de in 2006 gestarte Micha Campagne. Micha verbindt een breed scala aan instanties: kerken, maatschappelijke organisaties, scholen, wetenschappelijke instituten, filosofische instellingen en de politiek.
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons