Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Bisschoppen doen beroep op Napolitano

in Christelijk Nieuws

Nu de belangrijkste politieke partijen Giorgio Napolitano hebben gevraagd om aan te blijven als president, hebben ook de katholieke bisschoppen een beroep gedaan op de oud-communist. De Rooms-Katholieke Kerk is van oudsher een zeer belangrijke maatschappelijk kracht in Italië.

"Deze grote figuur, aan wie Onze Lieve Heer ware gezondheid en kracht moge geven, moge de situatie in handen kunnen nemen, om de politieke wereld op gepaste manier bewust te maken, voor een keuze van ware waardigheid en grote verantwoordelijkheid'', aldus de CEI (Italiaanse Bisschoppenconferentie) in een verklaring waarin de herverkiezing van Napolitano wordt bepleit.

 

Bron & foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons