Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Betalen voor gebed

in Geloven

Op de website christianprayercentre.com kan men een gebedsverzoek indienen en moet vervolgens betalen voor gebed. De site maakt gebruik van google Adworks en verkoopt zichzelf door de vele 'positieve' reacties die op de website zijn geplaatst.

Een bijbeltekst op de website verklaart "Geef, dan zal je gegeven worden."(Lucas 6:38) en “En al wat gij zult begeren in het gebed, gelovende, zult gij ontvangen.” (Mattheüs 21:22).  Er staan tientallen reacties op iedere pagina van de site waarin mensen door middel van het gebed een wonder hebben meegemaakt.

Het is niet mogelijk om een gebedsverzoek in te dienen zonder een donatie te doen. De budgetten lopen van zeven euro tot maximaal 27 euro. De website zegt letterlijk “Wanneer er duizenden trouwe christenen voor je bidden, zullen er wonderen op je neerregenen.”
 
De Amerikaanse pastoor Duke Taber is kwaad over de misleidende website en noemt het afschuwelijk. Hij vindt dat de oprichters van de website zich moeten schamen. “Kijk uit voor deze wolven in schaapskleren.” 
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

'Ik weet dat dit me kwetsbaar kan maken, maar ik ben bereid dat risico te nemen'

Mirjam Hollebrandse

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

Maar wat als bidden je juist helpt in drukke tijden?

Carianne Ros

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Vandaag is het Burendag! Een dag waarop veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Wist je dat zes kerken in Amersfoort een week lang 24 uur...

Mirjam Hollebrandse