Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Aanbidden moslims en christenen dezelfde God?

LIVE: Generale Synode PKN over integriteit en respect

in Geloven

'Gaat het in de islam en het christendom om dezelfde God?' Dat is de belangrijkste vraag waar de Generale Synode van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) zich vandaag over buigt.

De afgevaardigden bespreken de nieuwe nota waarin de PKN haar houding tegenover de islam en moslims in Nederland verwoordt. Dit is een vervolg op de islamnota die de synode in november 2010 aanvaardde als 'bouwsteen' voor beleid.

Ook zal de Synode stilstaan bij het nieuwe Liedboek.

Bekijk hier de live-uitzending:
 

<iframe src="http://media.streampartner.nl/player.php?url=refo52f44e8d6892c70" frameborder="0" scrolling="no" width="485" height="275"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons