Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wesley Sneijder en Yolanthe bidden samen

"Het is zo'n puur moment."

in Geloven

Elke avond bidden voetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau samen. Dat vertelt Yolanthe in een interview in Veronica Magazine. Volgens de voetbalvrouw geeft het gebedsmoment hun huwelijk kracht.

Ook als Wesley in het buitenland zit, wordt het gebed niet zomaar overgeslagen. "Als een van ons in een ander land zit, doen we dat via de telefoon."

Drie jaar geleden stapte Wesley en Yolanthe in het huwelijksbootje. De priester die het paar trouwde, raadde het gezamenlijk gebed aan. "Het samen danken en om vergiffenis vragen is zo'n puur moment. Het geeft ons huwelijk kracht."Foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons