Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Modeketen Forever 21 geeft Bijbeltekst mee

Bijbeltekst op de bodem van Forever 21-tassen

in Geloven

Het populaire modeketen Forever 21 opent eind dit jaar een filiaal in Amsterdam. Het Nederlands winkelpubliek is dan niet alleen een winkel rijker, maar krijgt ook een belangrijke boodschap mee. Oprichter en eigenaar Do Won Chang is overtuigd christen en laat de kern van zijn geloof zien op de gele plastic shoptassen.

Eén van de meest bekende Bijbelteksten prijkt op de bodem van de tasjes: Joh 3:16. Dit verwijst naar de woorden: 'Want God had de wereld zo lief dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.'

Volgens een woordvoerster van het Forever 21-hoofdkantoor is de Bijbeltekst op de plastic tasjes een "demonstration of the owners' Christian faith."


Foto: Stefano Paltera/Los Angeles Times

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons