Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Kees Kraayenoord-band stopt

in Geloven

Na ruim tien jaar stopt Kees Kraayenoord met zijn vaste band. “Ik weet dat God mij niet alleen maar als rondreizende artiest wil. Hij roept me in de eerste plaats vooral om de lokale kerk te dienen”, aldus de aanbiddingszanger.

Een belangrijke reden voor Kraayenoord om met zijn band te stoppen is zijn voorgangerschap van de gemeente Mozaïek0318. Deze gemeente is vorig jaar ontstaan vanuit een huisgroep Kraayenoord en zijn vrouw Nicole. “Door de nogal overrompelende groei, raakte ik verstrikt in drukte. Daardoor ben ik opnieuw gaan nadenken over wat ik deed, wat ik wil en wie ik ben”, aldus Kees Kraayenoord. Kraayenoord heeft theologie gestudeerd en is er altijd van overtuigd geweest dat zijn eerste roeping vooral in de lokale gemeente ligt. 

De aanbiddingszanger gaat nog niet stoppen met optreden. Kraayenoord: “Ik vind het geweldig om te blijven reizen en op te treden als we daarvoor gevraagd worden. Ik heb daarom een aantal nieuwe muzikanten gevraagd om mij hiermee te helpen.” De nieuwe band van Kraayenoord is anders ingericht zodat er organisatorisch gezien minder gevraagd wordt van de zanger.

Het geplande tournee - genaamd ‘LOUD!’- met de organisatie Open Doors gaat gewoon door.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

De 11 mooiste liederen rondom Pasen

De 11 mooiste liederen rondom Pasen

Oude en nieuwe muziek over de opstanding van Jezus

Joëlle Post

Pasen
Waarom dit schitterende aanbiddingslied onder vuur ligt

Waarom dit schitterende aanbiddingslied onder vuur ligt

Andrew Peterson biedt excuus aan voor muziekvideo 'Is He worthy?'

Gert-Jan Schaap

kerk
Sharon Kips te gast bij Andries

Sharon Kips te gast bij Andries

'Zowel met mijn stem als met mijn relatie met God is het goed gekomen'

christelijke...