Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kees Kraayenoord-band stopt

in Geloven

Na ruim tien jaar stopt Kees Kraayenoord met zijn vaste band. “Ik weet dat God mij niet alleen maar als rondreizende artiest wil. Hij roept me in de eerste plaats vooral om de lokale kerk te dienen”, aldus de aanbiddingszanger.

Een belangrijke reden voor Kraayenoord om met zijn band te stoppen is zijn voorgangerschap van de gemeente Mozaïek0318. Deze gemeente is vorig jaar ontstaan vanuit een huisgroep Kraayenoord en zijn vrouw Nicole. “Door de nogal overrompelende groei, raakte ik verstrikt in drukte. Daardoor ben ik opnieuw gaan nadenken over wat ik deed, wat ik wil en wie ik ben”, aldus Kees Kraayenoord. Kraayenoord heeft theologie gestudeerd en is er altijd van overtuigd geweest dat zijn eerste roeping vooral in de lokale gemeente ligt. 

De aanbiddingszanger gaat nog niet stoppen met optreden. Kraayenoord: “Ik vind het geweldig om te blijven reizen en op te treden als we daarvoor gevraagd worden. Ik heb daarom een aantal nieuwe muzikanten gevraagd om mij hiermee te helpen.” De nieuwe band van Kraayenoord is anders ingericht zodat er organisatorisch gezien minder gevraagd wordt van de zanger.

Het geplande tournee - genaamd ‘LOUD!’- met de organisatie Open Doors gaat gewoon door.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Zangfestijn' wordt 'Opwekking Worship Weekend'

'Zangfestijn' wordt 'Opwekking Worship Weekend'

Live opname Opwekkings-cd

9 november 2018
Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

Christelijke hit in korte tijd al meer dan 40 miljoen keer bekeken op YouTube

Joëlle Post

8 november 2018
‘Koninklijk’ gospelkoor verzorgt flashmob in vliegtuig

‘Koninklijk’ gospelkoor verzorgt flashmob in vliegtuig

Onverwachts optreden op 10 kilometer hoogte

29 oktober 2018