Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zendingsechtpaar in Nederland Zingt op Zondag

Arie van der Veer in gesprek met Johan en Anneke Companjen

in Nieuws

Ds. Arie van der Veer gaat met oud-zendelingen Johan en Anneke Companjen terug naar de jeugdgroep waar het allemaal begon...

Johan en Anneke Companjen werken enkele jaren als zendeling in Vietnam, als de communisten de macht overnemen. Het echtpaar moet samen met twee kleine kinderen hals over kop terug naar Nederland. Johan en Anneke besluiten hun kennis en ervaring in te zetten bij de stichting Open Doors, een organisatie die zich wereldwijd hard maakt voor vervolgde christenen.

Met ds. Arie van der Veer praten Johan en Anneke over het leven dat ze nu hebben als gepensioneerden. Samen gaan ze terug in de tijd en komen letterlijk en figuurlijk terecht in Oldebroek. Dat is de plaats waar Johan en Anneke zijn gevormd en waar het allemaal begonnen is bij de plaatselijke jeugdgroep.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Die avond in Bataclan': Ferry terug op plaats aanslag in Parijs

'Die avond in Bataclan': Ferry terug op plaats aanslag in Parijs

Donderdag, 22.25 uur, NPO 3

Bart van Delen

15 november 2018
Nieuwe EO-reeks: 'Wildernis onder water' op NPO 2

Nieuwe EO-reeks: 'Wildernis onder water' op NPO 2

Vanaf woensdag 12 december

15 november 2018
'Genaaid' met Jennifer Hoffman: waar komt je kleding vandaan?

'Genaaid' met Jennifer Hoffman: waar komt je kleding vandaan?

Jonge fashionista's naar Myanmar, woensdag, 20.25 uur, NPO 3

Bart van Delen

14 november 2018