Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Stilte jeukt

Aflevering 2 van 'Op zoek naar God'

in Geloven

In de spraakmakende nieuwe serie ‘Op zoek naar God’ trekken presentator/actrice Lieke van Lexmond, topmodel Kim Feenstra, socialite Christina Curry, actrice Sanne Vogel en punkrock zangeres Elle Bandita (alias Ryanne van Dorst) zich een week lang terug in het klooster. Ze gaan er op zoek naar God… in de stilte. Hun stilteretraite wordt een emotionele rollercoaster met confronterende, hilarische en emotionele momenten. Maar ook een die ze hun leven lang niet zullen vergeten...

In aflevering 2 dompelen onze BN'ers zich compleet onder in het kloosterleven. Eenmaal per dag hebben ze een indringend gesprek met hun geestelijk begeleider. Buiten ontboezemingen op de dagboekcamera in hun kloostercel na, zijn ze een week lang stil. Ze lezen voor het eerst in de Bijbel; en dan meteen vier keer op een dag… Ze werken in de tuin tot de blaren op hun handen staan en zitten uren op harde kerkbanken. Komen ze tot rust of raken ze gefrustreerd? Kunnen ze hun weerstand opgeven? We zien hoe de dames uit onverwachte hoek geraakt worden…
 

Aflevering 2, Stilte jeukt, zondag 10 februari, 21.55 uur, NL3

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Annemarie wordt langzaam blind

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’

Mirjam Hollebrandse

Spelersmakelaar Peter de Bos kwam tot geloof

Spelersmakelaar Peter de Bos kwam tot geloof

'God moet je bij de kladden pakken'

Wilfred Hermans

getuigenissen 19 juni 2018
'Hier heb ik geleerd wat genade is'

'Hier heb ik geleerd wat genade is'

Pieter-Jan woont en werkt in een woongemeenschap

Nathalie van 't Slot

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’