Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuwe single Hillsong: ‘Scandal of Grace'

in Mediatips

Hillsong heeft de eerste single van het langverwachte nieuwe album Zion uitgebracht. Het nummer gaat over offer dat Christus voor onze zonden gegeven heeft en sluit daarmee goed aan bij de 40-dagen tijd die morgen begint.

Zo begint het eerste couplet als volgt:

Grace what have You done
,
Murdered for me on that cross.

Accused in absence of wrong,

My sin washed away in Your blood.

Vertaling:

Genade, wat heeft U gedaan

Voor mij vermoord aan het kruis

Zonder schuld veroordeeld

Mijn zonde weggewassen door Uw bloedHet nummer is hier te downloaden

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons