Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Emotionele ervaringen en radicale besluiten

Nieuwe aflevering 'Op zoek naar God'

in Mediatips

In deze aflevering zitten de vrouwen er op dag 4, de zogenaamde 'kofferdag' helemaal doorheen. De stilte begint hen aan te vliegen en Kim wil niets liever dan naar huis. Toch denkt geestelijk begeleider Nikolaas dat zij juist nu 'iets moois' op het spoor is.

Lieke is heel intens met haar zoektocht bezig. Ze wil God graag vinden, maar heeft daarbij één probleem: ze vindt geloven niet 'cool'. Bij het kampvuur heeft Lieke een bijzondere ervaring waarbij het lijkt alsof ze niet alleen is. Christina voelt dat ze het roer drastisch om moet gooien en neemt een radicaal besluit; ze wil voorgoed vertrekken uit LA. Sanne begint meer grip te krijgen op haar eigen zoektocht en Ryanne? Die gaat in het klooster een emotionele confrontatie aan met haar verleden.

In de nieuwe serie Op zoek naar God trekken presentator/actrice Lieke van Lexmond, topmodel Kim Feenstra, socialite Christina Curry, actrice Sanne Vogel en punkrock zangeres Elle Bandita (alias Ryanne van Dorst) zich een week lang terug in het klooster. Ze gaan er op zoek naar God… in de stilte. Hun stilteretraite wordt een emotionele rollercoaster met confronterende, hilarische en emotionele momenten. Maar ook een die ze hun leven lang niet zullen vergeten...

Aflevering 3, uitzenddatum: zondag 17 februari, 22.00 uur, Nederland 3

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons