Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Een nieuwe katholieke omroep

'Katholiek 247' wil via internet uitzenden als alternatief voor RKK

in Mediatips

De RKK start binnenkort een nieuwe omroep als alternatief voor de huidige, nu de levensbeschouwelijke omroepen per 2016 wegbezuinigd worden. De nieuwe omroep zal onder de naam 'Katholiek 247' op internet gaan uitzenden.

Katholiek 247 is een initiatief van mediapriester Roderick Vonhögen. Ondanks de teleurstellende berichten voor de levensbeschouwelijke omroepen ziet hij nog genoeg kansen buiten de programmering op radio en televisie: "Er is nog een wereld te winnen op het gebied van nieuwe media en innovatieve, multimediale communicatie."

Wanneer de omroep start, hangt af van de belangstelling. Geïnteresseerden kunnen zich via katholiek247.nl aanmelden voor een digitale nieuwsbrief.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons