Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Recycle je bijbel

Nederlands Bijbelgenootschap geeft oude bijbels nieuwe kans

in Geloven

Uitgeversgroep Jongbloed wil graag oude bijbels hebben voor een recycle-bijbelactie. Het papier van de oude en onbruikbare bijbels wil de uitgever gebruiken voor het maken van nieuwe bijbels.

Met de recycleactie kunnen de bijbelbezitters hun bijbel een nieuwe kans geven: "Veel mensen hebben er moeite mee hun oude bijbel bij het oud papier te gooien. Nu kun je ervoor zorgen dat anderen daardoor opnieuw kennis krijgen van het oude Woord, dat toch altijd nieuw blijft."

Jongbloed is de uitgeefpartner van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons