Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Obama start grote dag met kerkbezoek

in Christelijk Nieuws

De VS maken zich op voor de publieke inauguratie van President Barack Obama. In Amerika, waar het nu ochtend is, begint Obama zijn grote dag met een bezoek aan de kerk die aan de overkant van het Lafayette Park van het Witte huis staat.

Dit is dezelfde kerk waar de familie soms op zondag een eredienst bijwoont. Vice-president Joe Biden en zijn familie wonen ook de dienst bij.Ondertussen verzamelt zich veel publiek op de National Mall om live te zien hoe Obama later deze ochtend de eed voor zijn tweede termijn gaat afleggen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons