Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Obama start grote dag met kerkbezoek

in Nieuws

De VS maken zich op voor de publieke inauguratie van President Barack Obama. In Amerika, waar het nu ochtend is, begint Obama zijn grote dag met een bezoek aan de kerk die aan de overkant van het Lafayette Park van het Witte huis staat.

Dit is dezelfde kerk waar de familie soms op zondag een eredienst bijwoont. Vice-president Joe Biden en zijn familie wonen ook de dienst bij.Ondertussen verzamelt zich veel publiek op de National Mall om live te zien hoe Obama later deze ochtend de eed voor zijn tweede termijn gaat afleggen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

"In vrijheid heb ik gekozen om afhankelijk te zijn van God"

"In vrijheid heb ik gekozen om afhankelijk te zijn van God"

Interview met Don Ceder: Advocaat, bestuurder en lijsttrekker.

Femke Taale

CDA-voorzitter Ruth Peetoom te gast in 'Andries':

CDA-voorzitter Ruth Peetoom te gast in 'Andries':

'Ik word wel weer predikant'

politiek en...
Oprah for president: ‘Ik wacht op een teken van God’

Oprah for president: ‘Ik wacht op een teken van God’

Winfrey is gewilde presidentskandidaat voor de verkiezingen in 2020

Arianne Ramaker

politiek en...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans