Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

"Christelijke ROC's het best"

Twee christelijke instellingen in de top 3 van MBO Keuzegids

in Christelijk Nieuws

Kleine vakcolleges en christelijke ROC's scoren dit jaar het best onder de mbo-scholen. Dat blijkt uit de Keuzegids MBO-Studies 2013, die woensdag werd gepresenteerd.

Het Hoornbeeck College en ROC Menso Alting, twee christelijke instellingen met kleinschalige locaties, voeren de ranglijst aan in de keuzegids van 2013. De heer De Potter, voorzitter van het College van Bestuur van het Hoornbeeck College: "Wij zijn blij dat onze studenten niet alleen tevreden zijn over ons onderwijs, maar zich ook veilig voelen op school. Ons past dankbaarheid aan God Die Zijn zegen heeft willen geven over ons werk." De Potter benadrukt dat "medewerkers samen met studenten deze prachtige score hebben bereikt."

De 176 pagina's tellende gids bevat, naast de lijst met beste opleidingen, ook allerlei informatie over scholen. Zo staat het aantal eerstejaars, het oordeel van de onderwijsinspectie en een omschrijving van alle aangeboden opleidingen in het boekwerk.

Bron: ANP
Meer informatie: MBO Keuzegids

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons