Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wel eens een engel gezien?

Radioprogramma Dit is de Dag is op zoek naar engelenverschijningen

in Geloven

Heb je wel eens een engel gezien? Een bovennatuurlijke verschijning of juist een heel menselijke 'engel' die je uit de problemen hielp?

Op Eerste Kerstdag staat Dit is de Dag in het teken van engelen. Hiervoor zoeken wij mensen die ervaring hebben met een engelverschijning. Wat heeft het voor je betekent, hoe heeft het jouw leven veranderd?

Dit is de Dag wil graag je verhaal horen. Laat hieronder je reactie achter.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons