Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

"Ik geloof wel dat er iets is"

Wat geloven de artiesten en bezoekers van 'Kerstfeest op de Dam'?

in Geloven

Vanavond kunnen we gezellig met een kop chocolademelk achter de televisie kruipen met het concert van Kerstfeest op de Dam. Maar hoe denken de artiesten Berget Lewis, Do en een aantal bezoekers eigenlijk over Jezus en het geloof in God? De backstage cameraploeg van Kerstfeest op de Dam ging op onderzoek uit. Berget: "Ik houd God dicht bij me."

Kerstfeest op de Dam, vrijdag 21 december, 21.30 uur, Nederland 1

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons