Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Arnhemmer schrijft de vier evangeliën over

in Geloven

Gerard Stegeman (62) uit Arnhem is klaar met het overschrijven van een deel van de Bijbel. In 5 jaar kalligrafeerde hij als een soort monnik de 4 evangeliën. Ook maakte hij er tekeningen bij. Dat meldt Omroep Gelderland op haar website.

Stegeman laat aan Omroep Gelderland weten dat hij nu op zoek is naar uitgever die zijn werk wil publiceren. Dat valt volgens hem niet mee, omdat het kostbaar is. Naar eigen zeggen is er wel belangstelling vanuit Amerika voor zijn werk.
De Arnhemmer gebruikt de teksten uit de Bijbel ook voor het maken van liedjes. Stegeman is van huis uit niet gelovig, maar vond er na de dood van zijn levenspartner in 2006 rust in.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons