Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Sela-zangeres zingt door ondanks ziekte

in Mediatips

Sela-zangeres Kinga Bán heeft afgelopen week te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Heftig nieuws voor haar en haar band. Ondanks dit bericht wil Kinga graag meezingen in de komende kerstconcerten van Sela: "Omdat Kinga zich niet ziek voelt en zingen alles is voor haar, hopen we dat ze zoveel mogelijk kerstconcerten mee kan doen."

Kinga is zangeres bij Sela sinds 2008. Naast Sela zingt ze bij trouwdiensten en geeft ze zangworkshops. Op de website vertelt ze: "Dat ik deel mag uitmaken van Sela en mee mag werken aan de missie van Sela is heel bijzonder. Door muziek kan aan zoveel mensen, uit allerlei kerken, verteld worden van Gods onvoorwaardelijke liefde!"

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Worshipzanger verbaast jury talentenjacht

Worshipzanger verbaast jury talentenjacht

‘Ik wil ze laten zien dat voor mijn kinderen niks onmogelijk is’

Tirza van der Graaf

18 september 2018
'Tegenlicht': op naar nieuwe crisis in 'stilte voor de cra$h'

'Tegenlicht': op naar nieuwe crisis in 'stilte voor de cra$h'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 38)

Bart van Delen

17 september 2018
'Nederland Zingt in de Zomer' met dirigent Jan Quintus Zwart

'Nederland Zingt in de Zomer' met dirigent Jan Quintus Zwart

1 september 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan