Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Sela-zangeres zingt door ondanks ziekte

in Mediatips

Sela-zangeres Kinga Bán heeft afgelopen week te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Heftig nieuws voor haar en haar band. Ondanks dit bericht wil Kinga graag meezingen in de komende kerstconcerten van Sela: "Omdat Kinga zich niet ziek voelt en zingen alles is voor haar, hopen we dat ze zoveel mogelijk kerstconcerten mee kan doen."

Kinga is zangeres bij Sela sinds 2008. Naast Sela zingt ze bij trouwdiensten en geeft ze zangworkshops. Op de website vertelt ze: "Dat ik deel mag uitmaken van Sela en mee mag werken aan de missie van Sela is heel bijzonder. Door muziek kan aan zoveel mensen, uit allerlei kerken, verteld worden van Gods onvoorwaardelijke liefde!"

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Vierde solo-cd van Kinga Bán: ‘U weet het toch’

Kinga Bán| Vierde solo-cd van Kinga Bán: ‘U weet het toch’

‘Zingen geeft me nieuwe energie’

Miriam Duijf

15 January 2019
Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

christelijke muziek| Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

Christelijke hit in korte tijd al meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube

30 December 2018
Kinga Bán geeft persoonlijk en kwetsbaar interview

Kinga Bán| Kinga Bán geeft persoonlijk en kwetsbaar interview

‘Als ik moet stoppen, moet God dat veel duidelijker zeggen’

17 December 2018