Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Sela-zangeres zingt door ondanks ziekte

in Mediatips

Sela-zangeres Kinga Bán heeft afgelopen week te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Heftig nieuws voor haar en haar band. Ondanks dit bericht wil Kinga graag meezingen in de komende kerstconcerten van Sela: "Omdat Kinga zich niet ziek voelt en zingen alles is voor haar, hopen we dat ze zoveel mogelijk kerstconcerten mee kan doen."

Kinga is zangeres bij Sela sinds 2008. Naast Sela zingt ze bij trouwdiensten en geeft ze zangworkshops. Op de website vertelt ze: "Dat ik deel mag uitmaken van Sela en mee mag werken aan de missie van Sela is heel bijzonder. Door muziek kan aan zoveel mensen, uit allerlei kerken, verteld worden van Gods onvoorwaardelijke liefde!"

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Waarom dit schitterende aanbiddingslied onder vuur ligt

Waarom dit schitterende aanbiddingslied onder vuur ligt

Andrew Peterson biedt excuus aan voor muziekvideo 'Is He worthy?'

Gert-Jan Schaap

kerk
Sharon Kips te gast bij Andries

Sharon Kips te gast bij Andries

'Zowel met mijn stem als met mijn relatie met God is het goed gekomen'

christelijke...
Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans