Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Sela-zangeres zingt door ondanks ziekte

in Mediatips

Sela-zangeres Kinga Bán heeft afgelopen week te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Heftig nieuws voor haar en haar band. Ondanks dit bericht wil Kinga graag meezingen in de komende kerstconcerten van Sela: "Omdat Kinga zich niet ziek voelt en zingen alles is voor haar, hopen we dat ze zoveel mogelijk kerstconcerten mee kan doen."

Kinga is zangeres bij Sela sinds 2008. Naast Sela zingt ze bij trouwdiensten en geeft ze zangworkshops. Op de website vertelt ze: "Dat ik deel mag uitmaken van Sela en mee mag werken aan de missie van Sela is heel bijzonder. Door muziek kan aan zoveel mensen, uit allerlei kerken, verteld worden van Gods onvoorwaardelijke liefde!"

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Het verhaal achter het lied 'Reckless Love'

Het verhaal achter het lied 'Reckless Love'

‘Het woord roekeloos beschrijft de manier waarop God ons beschermt’

Joëlle Post

christelijke... 15 juni 2018
Zo werden deze bekende Opwekkingsliederen bedacht

Zo werden deze bekende Opwekkingsliederen bedacht

De tekstschrijvers van 'Abba Vader', 'Jezus alleen' en 'Er is een dag' over hun lied

Opwekking 12 juni 2018
‘Er rust genade op dat lied’

‘Er rust genade op dat lied’

Tekstschrijver Hans Maat schreef 'Ik zal er zijn'

Reinald Molenaar

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’