Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Christelijk festival Egypte succes

in Geloven

Het christelijke festival dat vorig weekend plaatsvond in de Egyptische woestijn is een groot succes. zo'n 45.000 Egyptenaren bezochten het festival dat zonder problemen is verlopen.

Dat meldt Mission Network News vandaag op haar website.

Het festival is een unieke gebeurtenis omdat christenen in Egypte vervolgd worden en regelmatig met religieus geweld te maken hebben.

De focus van het evenement was om de boodschap van redding te presenteren en mensen op te roepen om hun leven aan Jezus te geven. Naar schatting hebben zo'n 25.000 mensen hebben aan die oproep gehoor gegeven.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons